Boode WaterwellLeeg

Poly Products  

Poly Products

 

Poly Products bij Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem

 

Binnenkort start de Aqua Nederland Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Bij dit toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche is ook Poly Products vertegenwoordigd.

 

Op 17, 18 & 19 maart vind je Poly Products bij stand J.105. Met twee complete huisjes laten we onder andere de mogelijkheden van onze Detos behuizingen zien.

 

Het modulaire en prefab kunststof bouwsysteem van Poly Products kent veel toepassingen en voordelen. Zo zijn Detos behuizingen duurzaam, onderhoudsarm, isolerend en hebben een zeer laag gewicht. Tijdens de beurs laten wij graag zien wat Detos behuizingen specifiek kunnen betekenen voor de watersector.

 

Ook onze 3D printer staat centraal tijdens Aqua Nederland. We werken momenteel aan een bijzonder project en op 17 maart onthullen we een grote 3D geprinte innovatie voor leidingen en koppelstukken! Daarnaast tonen we bekledingen en linings van bijvoorbeeld betonnen goten en buisdelen op locatie. Het beloven drie interessante dagen en we hopen je er graag te ontmoeten.

 

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag over onze Detos behuizingen? Neem dan contact op met... of kijk op de speciale website https://www.detosbehuizingen.nl.

 

Lees meer over de beurs via deze website en meld je ook aan!

https://www.aquanederland.nl/?gclid=CjwKCAiAnfjyBRBxEiwA-EECLKS9et3CG_-4CqcejTpbb-myi0DqW6dQbE-trWuoCqWbhPHGovBe_BoC2JwQAvD_BwE

 
Facebook:

Poly Products werk aan innovatieve oplossingen voor de waterbranche. Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem laten we zien wat we allemaal produceren, zoals onze Detos behuizingen. Op onze website lees je er alvast meer over!

#PolyProducts #AquaNederlandVakbeurs #Gorinchem #Detos #3Dprinten

 

Twitter:

Nederland, waterland. Niet voor niets is Poly Products dan ook actief voor de waterbranche. Hoe? Dat ontdek je tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem!

#PolyProducts #AquaNederlandVakbeurs #Gorinchem #Detos #3Dprinten

 

LinkedIn:

Als Nederlands bedrijf kunnen we er niet omheen: de waterbranche. Deze bijzondere branche kent veel uitdagingen en daar zijn wij dol op. We innoveren dan ook continu met onze producten en tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem laten we graag zien wat we allemaal bieden. Bijvoorbeeld onze Detos behuizingen. Lees er alvast meer over op onze website!

#PolyProducts #AquaNederlandVakbeurs #Gorinchem #Detos #3Dprinten