Boode WaterwellLeeg

De kracht van mallen

Mallen staan aan de basis van composiet producten. Met behulp van ons mallensysteem in combinatie met inzetstukken zijn wij in staat behuizingen uit te voeren in verschillende soorten en maten. Efficiëntie en kwaliteit zijn daarbij onze uitgangspunten.

 

Seriematig

Met behulp van een mal kan eenvoudig seriematig geproduceerd worden. Dit verhoogt de efficiëntie. Daarnaast is het van groot belang dat mallen van goede kwaliteit zijn. Zowel op het gebied van vormvastheid als voor de oppervlaktekwaliteit. Een goede mal is de voorwaarde voor een goed eindproduct. Met de juiste materialen en de juiste werkmethode komen wij tot kwalitatief sterke Detos behuizingen.

 

Inzetstukken

Door gebruik te maken van inzetstukken kunnen we seriematig werken en tegelijkertijd maatwerk leveren. We hebben inzetstukken ontwikkeld voor roosters, deuren en dubbele deuren. Eventueel wordt een inzetstuk voor een opening op maat gemaakt. Deze worden dan door onze vakmensen nauwkeurig op hun plaats gezet. In principe kunnen we in de lengte eindeloos wanden aan elkaar monteren. De maximale breedte is afhankelijk van de dakmallen. Deze gaan tot zeven meter (binnenmaat behuizing). 

 

Combinatie

De kracht van ons mallensysteem wordt versterkt door de combinatie met de modulaire werkwijze. Daardoor zijn wij in staat oneindig te combineren in de toepassingen van onze Detos behuizingen. Deze methode leent zich ook uitstekend voor de productie van afdekkingen!Wil je meer weten over de totstandkoming van onze Detos behuizingen of de andere mogelijkheden op het gebied van mallen en modulaire methodes? Neem dan contact met ons op.